Dostava cvijeća

DOSTAVA CVIJEĆA SARAJEVO

Dostava cvijeća Sarajevo – Dostavu cvijetnih aranžmana za područje Grada Sarajevo, Jahorina, Istočno Sarajevo i drugih područja vršimo uz minimalne troškove dostave. Isporuke vršimo od 08:00h do 24:00h ili po dogovoru ukoliko želite u drugo vrijeme.

Besplatna dostava cvijeća? Cvjećara “Plavi cvijet” svojim cijenjenim kupcima pruža uslugu besplatne dostave cvijeća za uže područje opštine Pale, za poručene cvijetne aranžmane.

Bitno nam je da naglasimo da aranžmane ne dostavljamo poštom tj. iste isporučuju naši uposlenici i cvijetni aranžmani uvijek stižu svježi i svježe aranžirani.

POUZDANA ISPORUKA CVIJEĆA

Cvjećara “Plavi cvijet” će naručeni cvijetni aranžman isporučiti na tačnu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke.

Cvjećara “Plavi svijet” zadržava pravo da naručeni proizvod može isporučiti do 20 min. prije i do 20 min. posle željenog vremena naručioca.

DOSTAVA CVIJEĆA NA KUĆNU ADRESU I IZVRŠENJE DOSTAVE

Cvjećara “Plavi cvijet” će naručeni cvijetni aranžman dostaviti na adresu primaoca. Naručilac cvijetnog aranžmana može biti i primalac ako cvijeće naručuje za sebe. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cvijeće nije dostupna (npr. nije kod kuće) u naznačeno vrijeme, cvijetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi primaoca (ukoliko to želi učiniti). Ukoliko se niko ne nalazi na adresi koja je naznačena za dostavu zaposlenici cvjećare “Plavi cvijet” će o tome obavijestiti naručioca cvijetnog aranžmana i sa istim će dogovoriti novi termin za dostavu.

Kada isporuči cvijetni aranžman cvjećara “Plavi cvijet” će naručioca obavijestiti o izvršenoj dostavi. Upravo zbog toga u vrijeme naznačeno za dostavu naručilac mora biti telefonski dostupan. Ukoliko je to prethodno dogovoreno sa naručiocem može i ili primalac da bi se moglo stupiti u kontakt u slučaju iznenadnih komplikacija tokom dostave. Ukoliko naručilac želi isporuku cvijetog aranžmana institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke – tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat itd.

Kako funkcioniše dostava cvijeća?

Cvjećara ,,Plavi cvijet” će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu cvijetnih aranžmana u dole navedenim situacijama i ako se ne izvrši dostava će se smatrati izvršenom:

– ako osoba kojoj se cvijetni aranžman šalje odbija da primi isti

U ovoj situaciji zaposlenici cvjećare “Plavi cvijet” će o navedenom obavijestiti naručioca. Cvijetni aranžman se može o sopstvenom trošku podići u roku od 24 sata od trenutka kada je obaviješten.

Pogledajte naš izbor cvijetnih aranžmana, naručite online i uživajte u brzoj i pouzdanoj dostavi!

Cvjećara „Plavi cvijet”