DOSTAVA CVIJEĆA I PRILIKE ZA DOSTAVU

DOSTAVA CVIJEĆA I PRILIKE ZA DOSTAVU

Cvijetni aranžmani jesu klasika, ali pažljivim odabirom aranžmana ostavljate svoj lični pečat i pokazujete primaocu da vam je bitan.

Postoje situacije kada se preporučuje darovanje cvijeća, odnosno situacije kada se kao nepisano pravilo nameće samo darivanje tj. slanje cvijeća.

Zbog toga postojimo mi kao tim, jer uposlenici/aranžeri cvjećare “Plavi cvijet” su tu, vama na usluzi, kako bi te trenutke učinili posebnim.

Dostava cvijeća se vrši u raznim situacijama i posebnim prilikama,pa tako da se i one situacije koje se na prvi pogled ne čini posebnim, to u stvari uz adekvatan cvijetni aranžman i postanu.

Neke od situacija koje su idealne za dostavu cvijetnih aranžmana su:

Bliži se važan datum u vašoj vezi/braku a vi niste imali vremena za kupovinu poklona ili ste zaboravili na to, tu je dostava cvijeća koja če učiniti da vaša srodna duša zablista,

8.mart je idealna prilika za dostavu cvijetnih aranžmana. Vi ste na poslu ili ste zauzeti drugim važnim obavezama pa samim tim niste u mogućnosti da kupite poklon za vašu ljepšu polovinu ili neku damu koja je vama bitna u životu, dostava cvijetnih aranžmana je idealno rješenje za tu situaciju.

Rođendanski poklon-niste sigurni šta da kupite ili poklonite, odlučite se za dostavu cvijetnog aranžmana jer je to najljepše iznenađenje za nju ili njega,

Drugarski poklon-bilo da je u pitanju proslava rođendana ili nekog drugog važnog događaja u životu vaših drugara, želja za brz oporavak i slično, dostava cvijetnog aranžmana je pun pogodak,

Romantičan poklon-učinite vaše romantične trenutke sa voljenom osobom posebnim i obradujte je pažljivo odabranim cvijetnim aranžmanom,

Niste u mogućnosti da prisustvujete slavskom običaju ili nekom drugom važnom događaju u životu vaših prijatelja ili rodbine (novogodišnji, božićni i uskršnji praznici, vjeridbe i sl.), naručite dostavu cvijeća koju će naši uposlenici isporučiti na željenu adresu sa vašom pažljivo napisanom porukom/čestitkom,

Poklon izvinjenja-kada nešto pogriješimo, cvijetni aranžman aranžiran sa ljubavlju je idealno rješenje za traženje oprosta,

Poklon kada za to nema posebnog razloga-dostava cvijetnog aranžmana će prijatno iznenaditi i obradovati osobu kojoj se šalje i učiniti je neizmjerno srećnom i radosnom, Ukoliko želite nekome da uljepšate dan bez nekog razloga i isti učinite posebnim, dostava cvijetnog aranžmana po vašem izboru i ukusu je idealno rješenje za to.

To su samo neke od situacija kada je dostava cvijetnih aranžmana idealna za poklon, a najbitnije je da smo mi tu za vas da svaku vašu priliku učinimo posebnom.

Od davnina se cvijeće koristilo u raznim prilikama i u razne svrhe. Danas se prije svega koristi u estetske svrhe, jer cvijeće svojim magičnim i umirujućim izgledom uljepšava sve događaje i upotponjuje prostor u kome se nalazi. Poklon nije lijep niti simboličan ako uz njega ne poklonimo cvijeće.Kada se vrši dostava cvijeća, cvijetni aranžman uvijek šalje poruku i budi emocije kod onih kojima je namijenjeno.

Dostava cvijetnog aranžmana je savršeno rješenje u trenucima sreće, radosti ili tuge, u trenucima kada se nekome želimo zahvaliti ili kada se nekome želimo izviniti, u trenucima kada emocije ne možemo da prenesemo riječima,kada osjećamo da riječima nismo rekli sve.

Zato je cvijeće koje da kaže ono što mi nismo mogli, da dovrši svaku našu rije ili rečenicu, svaku našu misao, ono nosi mnogo jake poruke u sebi i izaziva buru emocija kod onoga kome je namijenjeno. Cvijeće je tu kao nešto najljepše, nešto što svakim svojim cvijetom, svakom svojom laticom, govori više od bilo koje riječi.

Cvijeće je bilo i ostalo idealan poklon za svaki trenutak sreće i tuge.

Cvjećara „Plavi cvijet”

Share this post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.